Handencentrum Oost is een multidisciplinaire handtherapiepraktijk waarbij het behandelen, coachen en adviseren van patiënten met problemen aan handen, polsen en armen centraal staat. We hebben vestigingen in Doetinchem en in de gemeente Zevenaar. Handencentrum Oost staat garant voor een heldere communicatie tussen de verschillende behandelaars (huisartsen, medisch specialisten en therapeuten) zodat diagnostiek, conservatieve behandeling en operatieve ingrepen op elkaar aansluiten. In het Slingeland Ziekenhuis maken wij deel uit van het multi-disciplinaire handenteam.  Wij zijn opleidingsplaats voor de Praktijk Opleiding Handtherapie van het Erasmus MC.

In deze uitdagende en inspirerende werkplek zijn wij op zoek naar een leuke collega:

handtherapeut

voor 24 tot 36 uur

Jouw eigenschappen:

Je hebt affiniteit met handen en wil je graag ontwikkelen als paramedisch specialist waardoor je mensen  die hun handen niet meer zo in kunnen zetten zoals ze dat willen optimaal kunt helpen.

Je bent als gediplomeerd ergotherapeut of fysiotherapeut opgenomen in het kwaliteitsregister 

Je hebt een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid en durft deze ook te nemen. Je werkt graag samen en bent open in je communicatie.

We bieden jou:

Interne en externe opleiding om je te bekwamen tot superspecialist op het gebied van handen; 

Nauwe samenwerking met collegae’s, medisch specialisten en orthopedisch technologen waardoor je in een afwisselende omgeving samen kunt zorgen voor het beste resultaat.

Marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en taken in ons gezellige team

Enthousiast?

Mail je motivatie en CV naar michel@handencentrumoost.nl